Kristalen oorbellen

Oorbellen worden bij wijze van spreken al van de grondlegging van de aarde aangetrokken. Van de Egyptenaren tot de Inca’s en zelfs nu zijn oorbellen onmisbaar. Wilde u erbij horen dan moest u beschikken over een paar oorbellen.

Prachtige Kristallen Oorbellen

Niet gewoon elke oorbel, maar het juiste paar oorbellen dat ervoor zou zorgen dat u de aandacht zou trekken van die speciale persoon. Vroeger kende men de oorknoppen en oorringen, maar tegenwoordig zijn er veel meer modellen om van te kiezen. Als vrouw wilt u er goed uitzien en dat is terecht. Wat oorbellen betreft is men door de jaren heen vele kanten mee opgegaan. In het stenen tijdperk waren botten, stenen en schelpen populair. In de eeuwen daarna waren het diamanten en nu nemen kristalen oorbellen over.

Kristalen oorbellen hebben een heel belangrijk voordeel en dat is dat het met elke edelmetaal gecombineerd kan worden. Bent u een klassiektype dan is zilver alvast een alternatief. Er is niets zo klassiek als de middeleeuwse motieven en patronen die alles beschrijven van de tijd toenhet handwerk nog de normaalste zaak van de wereldwas. Deze oorbellen komen ook in de populairste merken en zijn door het gebruik vanmotieven nauw verwant aan een klassieke inspiratie.Kiest u voor een paar vintage kristalen oorbellen dan kan het over het algemeen stammen van het begin van de 19e eeuw. Het begin van deze periode heeft een weg gebaand voor verschillende stijl stromingen. De patronen en de fraaie gedistilleerde ornamenten en zelfs edelstenen kwamen goed aan te pas.In deze zilveren oorbellen kunnen er kleine kristalletjes worden verwerkt in een frivoler stijl zoals blaadjes van bloemen.

Voor een iets modernere uitstraling zijn gouden kristalen oorbellen een ander alternatief, maar een paar oorbellen gemaakt vanRuthenium zijn de perfecte keus. Wilt u iets apart en uniek, dan valt er niets te twijfelen aan uw keus voor een paar oorbellen gemaakt van het edelmetaal Ruthenium. Ruthenium wordt vaak gecombineerd met platina, titanium en palladium om sieraden hard en slijtvast te maken. U kunt er dus verzekerd van zijn dat deze oorbellen van Ruthenium jaren lang mee zullen gaan. Om uw keus beter te helpen bepalen, is uit onderzoek gebleken dat dit edelmetaal een grote rol kan spelen bij het bestrijden van kanker.Als u uw partner wilt verrassen, dan kunt u nooit verkeerd gaan met deze leuke oorbellen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om van een eentonige dag, een onvergetelijke herinnering te maken met de perfecte oorbellen.